WEBDESIGN REFERENCIÁK, PARTNEREINK:
Ön az oldal . látogatója  |  www.informatikum.hu  |  6000 Kecskemét, Petőfi Sándor utca 3.  |  Telefon: (06-76) 322-576  |  Nyitva tartás: Hétfő-Péntek: 8:30-17:30; Szombat: 9:00-12:00

Az Informatikum Számítástechnika közel 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a számítástechnika terén. Vállalkozásunk minőségi, megbízható és gyors informatikai szolgáltatást nyújt meglévő és leendő ügyfeleink számára.

Fő tevékenységünk magánszemélyek, kis- és középvállalatok teljeskörű informatikai infrastrukturális igényeinek kielégítése.

Ezen felül hosszú évek tapasztalatával és számos referenciával rendelkezünk mind a weboldalkészítés és üzemeltetés, mind pedig a grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés területén egyaránt. Vállaljuk továbbá biztonságtechnikai és hangosítási rendszerek tervezését, kiépítését, üzemeltetését is.

Megállapodástól függően 1224 órás reakcióidővel vállaljuk az általunk kiépített rendszer (táv)felügyeletét átalánydíjas feltételekkel. Kecskemét területén díjtalan kiszállással és árukiszállítással is törekszünk partnereink igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálására.

Célunk, hogy az általunk forgalmazott professzionális eszközök mellé hosszú távon tudjunk magas minőségi színvonalat képviselő szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára. Eddigi informatikai tevékenységünk, technikai felkészültségünk és szakmai tudásunk, tapasztalatunk garanciát nyújt arra, hogy a vállalt szolgáltatási kötelezettségeket a legrugalmasabban, az év 365 napján maradéktalanul teljesítsük. Fontosnak tartjuk az igények személyes és alapos felmérését, a folyamatos kapcsolatot az ügyféllel, a tervezéstől a kivitelezésen keresztül egészen a megvalósításig.


Ügyfeleink elégedettsége számunkra a siker és a jövő kulcsa!

Ön vagy Cége számára szívesen készítünk egyedi ajánlatot!

Írjon vagy hívjon bizalommal! Kapcsolat »